Sustainable mode företag profilvaratransport, ekosystem med hållbarhet i fokus för sustainable products, hållbara produkter,
Sustainable produktionskedja. Från Råvara till slutprodukt. Ekologiskt framställt. Ekosystem

Vi gillar vår planet!

Och vi gillar dem som bor på denna planet. Därför är det viktigt att göra allt som går för att inte skräpa ned och förstöra för både djur och natur. Vi har även satsat på en produkt som vi tror väldigt mycket på!

Återanvänder du samma tygpåse i sex månader eller mer har du dels undvikit 1000-tals onödiga plastpåsar, men din miljöpåverkan ligger dessutom på plus! En snygg och personlig tygpåse ger då under det långa loppet en tryggare och giftfri vardag och gladare natur. Vill du läsa mer om tygpåsars klimatpåverkan kan du läsa om det HÄR.

Vi ser till att våra produkter har uppdaterade, oberoende och icke vinstdrivande certifikat och öppna led med kvalitetskontroller vad gäller både miljö och arbetsvillkor. Med oannonserade besök, krav på dokumentation och textiltester blir produkternas livscykel effektiv och genomskinlig.

Vi har även en ”Big Brother” som övervakar allt vi gör. Gröna Tryck, som med sina 10 års erfarenhet i ryggen av att erbjuda hållbara profilprodukter och helhetslösningar, arbetar flitigt med att Ekologiska Tygpåsar.se ska leva upp till sitt namn. Läs gärna mer på Gröna Trycks hemsida om Märkningar och Certifikat.

atervunnen polyester av PET

Plast

Polyestern i våra produkter kommer från återvunnen plast från bl.a. PET-flaskor och fiskelinor.

Ekologisk bomullsplanta

Bomull

Bomullen är ekologisk odlad, som betyder att de inte används några bekämpningsmedel eller giftiga ämnen i processen från råvara till tyg.

Ftalatfritt tryck med pantone färger

Giftfri

Våra tryck görs utan ftalater och släpper därför inte ut farliga gifter i vattnet när de tvättas.